Mi, Orkla Foods Romania, deo smo norveške Orkla grupe, jedne od najvećih kompanija koje kotiraju na norveškoj berzi. Ardealul je dugi niz godina važio za jedan od najboljih brendova pašteta u Rumuniji i tako su svoje tržište osvojili kvalitetom, inovativnošću i ukusom.

Za nas je veoma važan vrhunski kvalitet proizvoda i sastojaka, dok su ishrana i zdravlje dva aspekta o kojima prirodno vodimo računa u razvoju i proizvodnji naših proizvoda. Programeri proizvoda, kuvari, nutricionisti i marketinški predstavnici rade zajedno na razradi i razvoju novih proizvoda prilagođenih trenutnim potrebama i budućim željama potrošača.

Kroz jasne procedure, fokusiranje na stalni razvoj i unapređenje kompetencija, imamo efikasan sistem kontrole proizvodnih procesa. Da bi obezbedila visok i konstantan nivo kvaliteta i bezbednosti hrane, Orkla je uspostavila sopstvene standarde (Orkla Foods Safeti Standards – OFSS) u pogledu proizvodnje hrane. Sve kompanije iz Grupacije koje proizvode hranu i piće striktno poštuju ove standarde bezbednosti hrane. Naša posvećenost društvu je da budemo odgovorna, transparentna i pouzdana kompanija.

Vise o brendu mozete pogledati na sajtu: https://ardealulcufainosag.ro/

 


Ardealul proizvodi

VEGE PAŠTETA 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA PAPRIKOM 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA PAPRIKOM 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA PEČURKAMA 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA PEČURKAMA 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA MASLINAMA 100g - 6/1kom
VEGE PAŠTETA SA MASLINAMA 100g - 6/1kom