Steriltom je porodična firma koja već četiri generacije posluje na tržištu za proizvode od paradajza. Istorija nastanka Steriltom-a, vraća nas u daleke 1934 godine kada je Giuseppe Dario Squeri započeo industrijsku proizvodnju oljuštenih i koncentrovanih proizvoda od paradajza u Piacenza u Italiji.

Želja da svež italijanski paradajz bude dostupan širom sveta govori o tome da je 1968 godine sin Carlo Squeri shvatio važnost pružanja dodatih vrednosti kupcima pružajući tržištu gotove proizvode.

Zahvaljujući brojnim inovacijama napravio je prvu "mašinu za polpu" i započeo proizvodnju Tomato Polpi i time se specijalizovao u ovoj oblasti. 1992 godine preuzimanjem proizvodnog pogona u Piacenza u Italiji, Steriltom je postala prva svetska kompanija koja se u potpunosti specijalizovala za proizvodnju polpe od paradajza sa 15 proizvodnih linija.

Steriltom je postao prva svetska kompanija  koja je uvela "torbu u kutiji" kao novo pakovanje za proizvode od paradajza. Torba u kutiji zamenjuje limenke širom sveta zahvaljujući svojim prednostima u smislu: sigurnosti, jednostavnosti korišćenja i odlaganja. Kompanija je trenutno prisutna u 77 zemalja širom sveta, ima preko 700 kupaca i proizvodni kapacitet od 230 000 tona godišnje sveže obrađenog paradajza.

Više detalja možete videti na: www.steriltom.com

Steriltom proizvodi

PIZZA SOS 4.100g - 3/1kom
PIZZA SOS 4.100g - 3/1kom
POLPA FINE DI POMODORO 10kg - 1/1kom
POLPA FINE DI POMODORO 10kg - 1/1kom