Promocija Le 5 Stagioni brašna

Za Agugiaro & Figna Molini je brašno ono od čega se sastoje snovi. San koji je počeo pre 5000 godina, kada su u prvim selima počeli da melju žitarice za pravljenje hleba, zauvek je promenio istoriju čovečanstva.


SRBIN PRAVI NAJBOLJU PIZZU! Danijel usred Italije na svetskom prvenstvu pokazao KO JE NAJBOLJI MAJSTOR za kultno jelo!

Prvenstveno, želimo da čestitamo našem Danijelu Zlatkoviću, koji je i nama doneo ovu pobedu, obzirom da je koristio brašno Le 5 Stagioni, čiji smo generalni uvoznici.
Danijele, hvala ti na poverenju. Nadamo se da ćemo i dalje nizati zajedničke uspehe.

 


Pfanner sokovi – novi brend u Mayrex porodici

Pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i Austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnjom prilikom samog izbora, prerade i flaširanja voća, a tokom više od 160 godina uz inovacije, razvoj i kontinuirano usavršavanje, Pfanner je stekao poverenje miliona potrošača.  


29 GODINA POSTOJANJA I RADA!

Naši počeci datiraju od 1993. godine kada smo bili mala porodična firma, a danas 29 godina kasnije distributeri smo vodećih italijanskih brendova. Sve ove godine trajemo jer verujemo u to da se dobro dobrim vraća i da je ako posao radimo sa puno entuzijazma moguće ostvariti cilj.


Povoljno-naši proizvodi na Kvantašu!

Od sada možete kupovati naše proizvode i na Kvantašu. Po već sniženim cenama, veoma povoljno.
U ponudi se mogu naći razne vrste italijanskih brendova: Divella,Filippo Berio,Caffarel,Lago group,Colussi, i mnogi drugi. 


Društvena odgovornost

Kompanija Mayrex svojim društveno-odgovornim poslovanjem ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć u datom trenutku neophodna. Nedavno je podržala i pomogla humanitarnoj organizaciji "Prijatelji u nevolji", tako što je izdvojila deo svojih sredstava i pomogla realizovanje sedmodnevnog programa rehabilitacije mladih sa smetnjama u razvoju na Zlatiboru od 9-16 jula 2017 godine.


Član komore italijansko-srpskih privrednika

Kompanija Mayrex je član komore italijansko-srpskih privrednika koja pripada svetskoj mreži od ukupno 74 italijanske Privredne komore u inostranstvu, prisutne u ukupno 49 zemalja i preko 24 000 članica. Zastupa interese kompanija članica, pruža informativnu podršku za njihovo poslovanje i zalaže se za razvoj i unapređenje italijansko-srpske trgovine i saradnje u svim privrednim aspektima.


Nov brend u ponudi!

Kompanija Mayrex d.o.o. bogatija je za još jedan brend, poljskog proizvođača Sante. U pitanju su proizvodi od žitarica Granola i Crunchy. Jedinstven ukus hrskavih žitarica bogatih mineralima, vitaminima i vlaknima, idealan su izbor za zdrav početak dana.


Prezentacija sa temom PIZZA održana u Beogradu

U organizaciji naše kompanije 24. i 25. novembra u Metro Horeca Centru, održana je prezentacija sa temom PIZZA. Predavač i prezenter tom prilikom bio je Paolo Spadaro iz kompanije Agugiaro Figna Molini. Pored istorijata ovog naširoko poznatog jela prisutni su imali priliku da se upoznaju sa prednostima upotrebe italijanskog brašna TIP "" 00" za pravljenje prave italijanske pizze. Predstavljen je kompletan proces tehnologije pripreme testa kao i bitni faktori, sastojci u fermentaciji testa.


Liking bombone za sve uzraste

Od sada u ponudi MAYREX-a možete pronaći bombone italijanskog proizvođača Liking S.p.A. Prve bombone napravljene su davne 1920. godine pod imenom "Dolcificio Como" i zahvaljujući entuzijazmu i strasti tri generacije, danas ova fabrika pod imenom Liking S.p.A. proizvodi više od 22 tone bombona dnevno. U ponudi su tvrde, punjene bombone, karamele različitih ukusa, boja i oblika.


Divella bezglutenska testenina

 NOVO U PONUDI - Divella bezglutenska testenina. Napravljena od 80% kukuruznog brašna i 20% pirinčanog brašna. U ponudi su tri oblika spaghetti, penne i fusilli u pakovanjima od 500gr.


Filippo Berio Ekstra devičansko maslinovo ulje 100% Italija

Filippo Berio Monti Ibei je hladno ceđeno maslinovo ulje napravljeno od italijanskih maslina sa Sicilije. Sicilija je najveće ostrvo na mediteranu,  predstavlja savršenu harmoniju prirode i kulture. Sicilija je je bogata maslinama koje simbolizuju ostrvo . Sicilija proizvodi maslinovo ulje sofisticiranog voćnog ukusa koje se pravi od posebnih sorta maslina koje su bogate kalcijumom. Ovo ulje  žuto zelene boje ima intenzivan ukus  koji podseća na miris listova od paradajza.


Firma Mayrex obogaćena novim brendovima

U nameri da istrajemo u svojim ciljevima, obaveštavamo kupce i potrošače da je asortiman firme Mayrex obogaćen novim brendovima i njihovim proizvodima koji svojim kvalitetom predstavljaju prepoznatljivo ime u prehrambenoj industriji.


Nova saradnja

U cilju proširenja i poboljšanja poslovanja započeli smo saradnju i distribuciju proizvodnog programa još jednog svetstog brenda. U pitanju je italijanska kompanija "Fillipo Berio" koja se bavi proizvodnjom najkvalitetnijeg maslinovog ulja današnjice.