U MAYREX-u smo svesni činjenice da uspeh kompanije dosta zavisi od izbora, obučenosti i motivisanosti zaposlenih. Mayrex je kompanija koja ima u budućnosti sigurnu tendenciju rasta.

Stoga je naša kadrovska politika takva da je usmerena na unapređenje postojećeg kadra i zapošljavanje mladih, školovanih ljudi koji su spremni da u duhu timskog rada kreativno funkcionišu. Mayrex je mesto gde mogu da pokažu i razviju svoje talente, sa mogućnošću dalje edukacije i razvoja poslovnih veština. Sistem nagrađivanja i napredovanja je baziran na rezultatima koji se postižu isključivo u poslu.

Mayrex poštuje ljudski potencijal kao jedan od ključnih faktora za ostvarivanje uspeha, rasta i razvoja kompanije. Zato uvek biramo i razvijamo kadar koji je spreman da odgovori na rastuće zahteve tržišnog poslovanja.

Ako mislite da je upravo Mayrex d.o.o. kompanija u kojoj biste voleli da radite, ispunite upitnik i pošaljite svoj cv na zaposlenje@mayrex.rs

Naš prijatelj je Jooble - međunardodni sajt za pretragu poslova. Možete pogledati na sledećem linku: https://rs.jooble.org/