Ukus i zdravlje, iz zemlje u naše ruke i iz naših ruku do vašeg stola.

Polli može da se pohvali time da svoje proizvode izrađuje u skladu s prirodom i njenim godišnjim dobima. Sastojci koji se koriste u proizvodima Polli biraju se i proveravaju kako bi se osiguralo da svaka teglica ili pakovanje nudi svu italijansku stručnost koja nas je izdvojila od 1872. Kvalitet i ukus postižemo zahvaljujući receptima otvorenim za nove sastojke i začine pune kreativnosti.

Koristimo najsavremenije tehnologije za obradu 25 000 tona povrća i proizvodnju više od 110 miliona paketa svake godine. Kvalitet i inovacije mogu se postići samo sprovođenjem kontrola u svakoj fazi proizvodnog ciklusa. Svakodnevno, i u svakoj fazi proizvodnog ciklusa, sprovode se brojne provere kako bi se osigurao najviši kvalitet finalnog proizvoda. Kontinuirana pažnja i briga u tom procesu doneli su najvažnije sertifikate kvaliteta.

Takođe posedujemo prestižni certifikat ISCC (International Sustainability and Carbon Certification), a jedna od misija je i promocija obnovljive energije proizvedene iz biljne biomase.

Cilj je osigurati vrhunske proizvode i zadovoljiti standarde potrošača najistančanijeg ukusa. Koristimo čak 41 sortu povrća, od čega se 85% uzgaja na otvorenim poljima, poštujući njihove ritmove i godišnja doba kako priroda zahteva i prerađuje sveže proizvode. Za svoje proizvode uvek preferiramo najfinije italijanske sastojke, poput artičoke iz Puglie i Sicilije, šargarepe iz Fucina, pečuraka uzgajanih u Trevisu i bosiljka iz Ligurije. Partnerstvo duže od 30 godina s mnogim dobavljačima garantuje  kvalitet i stabilno poslovanje.

Godine 2019. Polli je preuzeo fabriku i marku od Valbone (smeštene u Lozzo Atestinu, provincija Padova), povećavajući time svoj proizvodni kapacitet.

Više detalja možete videti na: https://www.polli.com/

Polli proizvodi

PESTO GENOVESE, SOS OD BOSILJKA 550g - 12/1kom
PESTO GENOVESE, SOS OD BOSILJKA 550g - 12/1kom