Aceites Sandúa proizvodi, puni, prodaje i distribuira biljna ulja od 1975. godine u Ablitasu, na jugu Navare, Španija, u regiji gde se tradicionalno uzgaja maslina.

Poseduje objekte od preko 5.000 m2 i nepregledne plantaže maslina.

Proizvodnja visokokvalitetnih ulja je ono što izdvaja Sanduu od drugih. Plan razvoja zasnovan je na ključnim aspektima kao što su sigurnost hrane, upravljanje kvalitetom i briga o životnoj sredini.
Kompanija poseduje međunarodne sertifikate kvaliteta IFS i BRC, koje svake godine obnavlja kako bi zadovoljila sve potrebne parametre.

1975. godine Lorenzo Sandua Macaia osnovao je Aceites Sandua u navarskom gradu Ablitas. Od tada, kompanija je sledila put rasta koji ju je doveo do pozicioniranja među prvih dvadeset u proizvodnji ulja Španije, nikada ne gubeći tradicionalni porodični karakter koji je definiše.

Tokom poslednjih nekoliko godina, objekti Aceites Sandua su poboljšani i prošireni na sadašnjih 5.000 m2, što uključuje sopstvenu laboratoriju i degustacionu salu, kako bi se opsluživali kupci i dobavljači i obučavali za najbolju upotrebu ulja.

Više detalja možete videti na: https://aceitesandua.com/en/

Sandua proizvodi

ULJE OD KOMINE MASLINA PET 1L - 15/1 kom
ULJE OD KOMINE MASLINA PET 1L - 15/1 kom