baner

Brendovi

Divella

Divella, kao prvi brend koji je firma MAYREX počela da zastupa na tržištu Srbije, je jedan od najvećih svetskih brendova u svetu testenina.

Kao druga u Italiji po prodaji, a po kvalitetu prva u kategoriji industrijskih testenina, Divella izvozi u preko 100 zemalja sveta, stvarajući ime na svim kontinentima na Zemlji dugi niz decenija.
Divella ima godišnju proizvodnju preko 150000 tona testenina, i možemo reći da je apsolutni lider u našem regionu po prodaji Italijanske testenine. Svojim strogim standardima koristi najkvalitetniju durum pšenicu, gde kroz svoja dva mlina prerađuje i koristi za proizvodnju durum testenine.

Možemo slobodno reći da je Divella pravi biser sa juga Italije, koji sija preko 100 godina, koja je davala i davaće svojim kupcima najbolji kvalitet testenina širom sveta.

Politika Divelle je da se testenina pravi samo u jednoj fabrici, isključivo da bi se održao kvalitet poznat preko 100 godina.
U Srbiji se Divella polako pozicionira, isključivo zato što nudi potrošačima najbolji kvalitet za prihvatljivu cenu, edukujući potrošače da Divellina testenina i drugi proizvodi iz asortimana daju kvalitet kakav se koristi u svim zemljama sveta. Kvalitet durum brašna sa kojim se pravi Divellina testenina, se uz pravilno kuvanje nikad neće zalepiti niti raspasti, što sigurno raduje sve kuvare i domaćice.

Divella u svom asortimanu ima takođe pasirani paradajz, pelate za koji su apsolutni lider u Italiji, pirinač, maslinova ulja, palentu za koju se može reći da je originalan instant proizvod i razna čajna peciva- kekse, koja u sebi nemaju trans masti.

Želimo da kažemo našim kupcima i potrošačima da svaki proizvod sa znakom Divella znači, vrhunski kvalitet, poznati brend koji nema mane dugi niz godina i da je odnos cena - kvalitet bez premca na mnogim tržištima u svetu pa i kod nas.

Više detalja možete videti na: www.divella.it
Katalog proizvoda možete pogledati na: http://www.divella.it/catalogo-prodotti/?lang=en

 

Bianca Lieve

Bianca Lieve biljne pavlake su proizvodi iz kompanije Cooperlat, koji je u Italiji na trećem mestu kao prerađivač mleka sa preko 900.000 litara dnevnog otkupa.
Radeći na kvalitetu dugi niz godina, Cooperlat je uspeo da Bianca Lieve brend bude apsolutni lider na Italijanskom tržištu i da bude jedan od najpoznatijih svetskih brendova u svom segmentu.

Bianca Lieve je sinonim za kvalitet, sa izvozom u preko 50 zemalja sveta, dajući i najzahtevnijim poslastičarima i kuvarima sve ono što im je potrebno, a to je kvalitet. Bianca Lieve nema promena u kvalitetu tokom cele godine, stoga je i naši potrošači cene.

Više detalja možete videti na: www.cooperlat.it

 

 

Monari Federzoni

Porodična firma iz Italije koja ima tradiciju 100 god i koji je apsolutni brend lider u svetu.Monari ima izuzetan asortiman balzamik sirćeta sa odličnim kvalitetom i jedinstvenim ukusom koji se gradi čitav vek postojanja.
Monarijevo balzamik sirće se dobija iz regije Emilla Romagna od sorti groždja Labruco,Trebijano,Ancelota,Albana i Sandjoveze. 

Više detalja možete videti na: www.monarifederzoni.it

 

 

 

Agugiaro& Figna S.p.A

Porodična kompanija, čija tradicija datira još iz 18.veka,gde su danas prvi  po kvalitetu svojih proizvoda poznati pod brendom “Le 5 Stagioni”.
Veoma strogom selekcijom sirovina, brašno za pizze Le 5 Stagioni je apsolutni lider u Italiji i veoma poznat svuda u Evropi i svetu.

Više detalja možete videti na: www.agugiarofigna.com

 

 

 

 

Oleificio Speroni

Porodična firma Speroni je nastala 1954. u lepom brdskom predelu kod Parme, na inicijativu tadašnjeg vlasnika Rina Speronija.
Za uljaru Speroni, kvalitet je uvek od presudnog značaja, gde kvalitetno osoblje kompanije Speroni uvek bira kvalitetne sirovine da bi se ispoštovao kvalitet Mediteranske tradicije.
Uljara Speroni ima odličan odnos cena - kvalitet, što se decenijama trudi da ispuni najbitniji zahtev, biti kvalitetan sa prihvatljivom cenom.

Više detalja možete videti na: www.oleificiosperoni.it

 

 

Filippo Berio

Poznati svetski brend iz Italije koji traje od davne 1867. god. i koji je u sastavu kompanije Salov skoro ceo vek.
Maslinovo ulje Filippo Berio se dobija izuzetnom selekcijom maslina, kvalitet je konstantan tokom cele godine, a procenat kiselina je među najmanjima u Evropi pa i u svetu. Fillipo Berio maslinovo ulje prolazi niz hemijskih testova da bi se utvrdila klasifikacija autentičnosti samog proizvoda (da li je extra devičansko).
Drugi vazan test je “peroksid test” koji meri nivo kiseonika. Kako maslinovo ulje dolazi u dodir sa kiseonikom tako dolazi do početka oksidacije i time se kvalitet pogoršava, tako da nivo peroksida mora biti niži od 20 da bi se klasifikovalo kao extra devičansko. Takođe je bitno da Filippo Berio ulje prolazi i druge panel testove kao što su miris i ukus testovi, gde se još jednom potvrđuje autentičnost i kvalitet, bez obzira što su drugi testovi urađeni. Ni jedna flaša maslinovog ulja Filippo Berio ne može biti flaširana dok ne prođu sve rigorozne kontrole kvaliteta.
Filippo Berio extra devičansko ulje je brend lider u mnogim razvijenim zemljama sveta, prevashodno što ga potrošači klasifikuju kao jedno od najkvalitenijih ulja današnjice.

Više detalja možete videti na: www.filippoberio.com

 

 

Nutkao

Nutkao S.r.l. , osnovao je 1982. godine Džozef Braid u samom srcu regije Piemonte, koja je poznata po uzgoju lešnika. Kompanija se tokom godina razvila i do sada je dostigla poziciju kao međunarodni lider u proizvodnji namaza u privatnom segmentu. Fabrika za proizvodnju sagrađena je 2001. godine u modernom objektu u Canove di Govone sa površinom od 12.000 kvadratnih metara, koja ispunjava svesvetske standarde za proizvodnju lešnik kakokrema. Za proces proizvodnje koriste najbolje prirodne sirovine koje su trenutno dostupne na tržištu sirovina. Proizvodi su bez prisustva bilo kakvih sintetičkih aditiva. Nutkao ima razna pakovanja u svom asortimanu, tako da su svi segmenti tržišta pokriveni od retail do Horeca segmenta.

Više možete videti na: www.nutkao.com

 


Paip Giglio Firenca                                                  


Paip Giglio Firenca je kompanija sa 50 godina iskustva u prehrambenoj industriji, proizvodnji kvalitetnih proizvoda vezanih za tradiciju izrade. Kroz stalna istraživanja u teškoj oblasti svežih proizvoda ,Paip rezultati su korišćeni za sprovođenje uvek novih investicija i novih proizvodnih kapaciteta specijalizovanih u proizvodnji njoka od krompira. Pomoću pasterizacije proizvoda PAIP ima sposobnost dugog očuvanja održavanja svoje prirodne svežine proizvoda.

 

Vinicola Serena vinarija koja slavi 130 godina postojanja.
 

Istorija uspeha u rekordnom broju, ali i obaveza, žrtvovanja i strasti dovelo je da Vinicola Serena dostigne brojku od 130 godina poslovanja. Tradicija, znanje i strast karakterišu Vino Serenu, kompaniju aktivnu u industriji vina od 1881. godine. Na čelu firme danas su brac´a George i Herardo Serena, uz pomoc´ svojih sinova Luca i Kjara Serena, koji sada predstavljaju petu generaciju porodice .

Od samog stvaranja kompanije, kompanija nikada nije prestala da se obnavlja i sama prilagođava vremenu i zahtevima tržišta uz održavanje kvaliteta. 2011. godine Vino Serena proslavila je 130 godina poslovanja: važnu prekretnicu za kompaniju Veneto, u stalnom rastu. Serena vino je uvek na vrhu u pogledu kvaliteta vina koje nudi i tehnološke inovacije. Filozofija iza celog poduhvata leži u stalnoj obavezi da se prate trendovi. Tokom godina došlo je do dva presudna faktora u rastu kompanije: s jedne strane, veza sa tradicijom, sa druge strane, tehnologija da održi korak sa vremenom.

Ova dobitna kombinacija je omoguc´ila kompaniji da ostvari ambiciozne rezultate.

Trenutno Vino Serena je lider na nacionalnom i međunarodnom nivou u Horecakanaluza vino bure i rastuc´i sektor boce, posebno u proizvodnji DOC i DOCG Prosecco i drugih vrsta Veneto IGT vina visokog kvaliteta.

 

Sante

Kao kompanija specijalizovana za proizvodnju zdrave hrane, Sante posluje na Poljskom tržištu od 1992. godine. Misija ove kompanije je da promoviše zdrav život i zdrave životne navike kroz edukaciju potrošača. U ponudi je više od 200 proizvoda, uključujući proizvode za doručak, proizvode od soje, morska i Himalajska so, smeđi šećer...

Mi brinemo o zdravlju i bezbenosti potrošača, nudeći najkvalitetnije proizvode.

Sante je lider u proizvodnji žitarica u Poljskoj. Jedinstveni ukus hrskavih žitarica bogatih mineralima, vitaminima i vlaknima. Sante Granola i Crunchy su idealan izbor za zdrav početak dana. Zbog visokog sadržaja vlakana daju osećaj sitosti, potpomažu probavu i odličan su saveznik u borbi protiv viška kilograma.  

Više detalja možete videti na:  www.sante.pl       

 

  

Gi Metal

Gi Metal je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom profesionalne opreme za picerije i  restorane. U ponudi je kompletan pribor za picerije,ugostiteljska kolica, lopate, četke, sečiva za pizzu,  iza čega stoji vrhunski italijanski dizajn i kvalitet.                          

Proizvodi se isklučivo od čelika evropskog porekla sa niskim sadržajem nikla kako bi se izbela mogućnost alergije. GI METAL opremu odlikuje visoka otpornost i higijena proizvoda.

Više detalja možete videti na: www.gimetal.it 

 

Steriltom

Steriltom je porodična firma koja već četiri generacije posluje na tržištu za proizvode od paradajza. Istorija nastanka Steriltom-a, vraća nas u daleke 1934 godine kada je Giuseppe Dario Squeri započeo industrijsku proizvodnju oljuštenih i koncentrovanih proizvoda od paradajza u Piacenza u Italiji.

Želja da svež italijanski paradajz bude dostupan širom sveta govori o tome da je 1968 godine sin Carlo Squeri shvatio važnost pružanja dodatih vrednosti kupcima pružajući tržištu gotove proizvode.

Zahvaljujući brojnim inovacijama napravio je prvu "mašinu za polpu" i započeo proizvodnju Tomato Polpi i time se specijalizovao u ovoj oblasti. 1992 godine preuzimanjem proizvodnog pogona u Piacenza u Italiji, Steriltom je postala prva svetska kompanija koja se u potpunosti specijalizovala za proizvodnju polpe od paradajza sa 15 proizvodnih linija.

Steriltom je postao prva svetska kompanija  koja je uvela "torbu u kutiji" kao novo pakovanje za proizvode od paradajza. Torba u kutiji zamenjuje limenke širom sveta zahvaljujući svojim prednostima u smislu: sigurnosti, jednostavnosti korišćenja i odlaganja. Kompanija je trenutno prisutna u 77 zemalja širom sveta, ima preko 700 kupaca i proizvodni kapacitet od 230 000 tona godišnje sveže obrađenog paradajza.

Više detalja možete videti na: www.steriltom.com